RFID-kortholdere Produsent

Prosjekter

» Prosjekter

10,000 stk Aluminiumskortholdere ble oppfylt problemfritt.

juni 12, 2021

Som en av de hotselgende minimalistiske lommebøker,vi er beæret over å få en bestilling fra HSBC for BEC09-kortholder,vår klient er den nest største multinasjonale investeringsbanken og holdingselskapet for finansielle tjenester i Europa.

Det tok oss stor innsats når vi snakket med kunder for å vinne prosjektet,Becoer tilbyr alltid utmerket produkt og service,vi laget to modeller med logo på forskjellig plassering av lommeboken, og klienten bekreftet til slutt den med logo nederst til venstre på kortholderen.

Siden vi har vanlig lager for sort farge,så laserprosessen startet umiddelbart,den slanke lommeboken ser bra ut med logo på, og vår klient kan ikke tro at vi fullførte bestillingen på 4. dag etter at PO ble utstedt, noe som var så kort tid. Kortholderen ble pakket inn i innerboksen etter å ha lagt dem i en klar OPP-pose.

Vi vil gi deg et profesjonelt forslag og løsning når du leter etter en RFID-lommebok,Becover tilbyr et komplett arrangement av varme lommebøker med ulike design,men på grunn av forretningshemmeligheter kan vi ikke vise dem alle på nett,vennligst kontakt oss fritt for å få en katalog hvis du er interessert i å bygge opp et forhold til oss.Kunder’ tilfredshet er det vi alltid har.

 

BEC09 RFID POP UP-lommebok i aluminium

Pop up-kortholder i aluminium (1)

Pop up-kortholder i aluminium (1)

Pop up-kortholder i aluminium (1)

Pop up-kortholder i aluminium (1)

Pop up-kortholder i aluminium (1)

 

 

 

Kanskje du også liker